CONTACTA

Si vols rebre qualsevol mena d’informació, no ho dubtes: contacta amb nosaltres!

Fes-nos arribar les teues suggerències, propostes, opinions, etc. al correu. El Col·lectiu Vall de Vernissa el construïm entre totes i tots:  info@vernissaviu.org

Com puc rebre La Falzia?

Si vols rebre a ta casa la revista, sols has de baixar el full de full de col·laboració, omplir-lo amb les teues dades personals i enviar-ho a la adreça que allí mateix s’indica. La col·laboració és de 7,50 € a l’any; inclou tres números de La Falzia, a més de descomptes en qualsevol mena de publicació que el Col·lectiu edite.

Hi ha altres maneres d’aconseguir la revista. Si tens qualsevol suggerència o subte al voltant de La Falzia, escriu-nos a lafalzia@valldevernissa.org.

Com em puc fer sòcia o soci del Col·lectiu Vall de Vernissa?

Si vols apuntar-te al Col·lectiu Vall de Vernissa baixa el FULL D’INSCRIPCIÓ, ompli’l i envia’ns-el (o porta’l personalment) a qualsevol de les adreces que s’indiquen allí. 

Els preus per a les persones associades són: Socis numeraris o institucionals: 30 € / any. Socis estudiants o pensionistes:15 €/ any. Els socis i sòcies reben a casa La Falzia de manera totalment gratuïta; a més, poden col·laborar activament en les activitats.