Notícies

Torna ‘La Falzia, la veu dels pobles silenciosos’

  • Diumenge 15 d’octubre es presenta a Llocnou de Sant Jeroni el 15é número de la publiació.
  • La Falzia es presenta en un format paper i web, per poder arribar a tot el món.

La Casa de la Cultura de Llocnou de Sant Jeroni acollirà el proper diumenge 15 d’octubre la presentació d’un nou número de la revista cultural La Falzia, la veu dels pobles silenciosos. La publicació reprén la seua marxa i està editada pel Col·lectiu Vall de Vernissa.

La Falzia apareix, de nou, amb les seccions habituals i amb algunes novetats. La publicació començà a editar-se el 2004. Ara, la revista té una versió impresa i una altra digital, que incorporarà diferents formats audiovisuals.
El portal vernissaviu.org/lafalzia permetrà ampliar el contingut de l’edició impresa i oferir articles i imatges de manera habitual, molt més actualitzats. “A l’edició digital, a més, anirem recuperant els números anteriors; els tindreu, íntegres, en PDF, i per seccions. Hem començat amb uns articles ben interessants del primer número”.

L’objectiu de la publicació és fomentar la divulgació al voltant dels municipis de la vall de Vernissa, de la comarca i del territori valencià. Perquè conéixer és la millor manera d’estimar. A La Falzia la gent pot trobar imatges antigues, les nostres plantes, un passeig per la nostra història i ullades a balcons diversos i a paratges de la comarca. Hi ha, a més, música, llibres, internet i contingut per a totes les edats.

El 15é número de la publicació inclou una aproximació històrica a la pilota valenciana de la mà del pilotari local Paquito Rata; un capítol sobre bandolerisme a l’assut de Palma; ressenyes bibliogràfiques i musicals; una aproximació a la iniciativa “Riuraus al Vernissa” i al “Patrimoni viu” de Potries; la història oral de la nóvia de Pinet i un suplement per als més menuts, La Llavoreta.

Com es pot adquirir La Falzia?


La Falzia es pot adquirir per 4 eur, o per subscripció per reservar-ne l’exemplar, a la pàgina web. Només cal omplir la butlleta de col·laboració, escanejar-la i enviar-la al correu que s’hi indica. La Falzia és gratuïta per als socis del Col·lectiu Vall de Vernissa, que en esta nova etapa rebran 3 núm. anteriors en paper. Els nous subscriptors, per la seua banda, en rebran un.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s