Notícies

Una trobada per encarar 2017

El passat dissabte, el Col·lectiu Vall de Vernissa va celebrar una reunió a Llocnou de Sant Jeroni per tal de planificar la represa d’activitats. Vam actualitzar els acords presos de la darrera reunió, després d’un parell d’anys d’inactivitat, i vam proposar 4 àrees al voltant de les quals girarà la tasca de l’organització, i a les quals podrà sumar-se la gent, per treballar de manera còmoda: organització del Col·lectiu, la revista La Falzia, l’ecomuseu Vernissa Viu i l’àrea d’activitats.

cvv_febrer2017

Els objectius del col·lectiu són “la defensa, conservació i divulgació del patrimoni cultural, històric, documental, mediambiental i social de la Vall de Vernissa, així com d’altres relatius, directament o indirectament, amb l’àmbit d’acció de l’associació. Especial atenció mereixerà tot allò relacionat en la intercomunicació de les poblacions esmentades i la seua relació amb àmbits territorials més amples”.

Qualsevol persona que vulgueu sumar-vos-hi, ho podeu fer adreçant-vos als membres de l’associació o al correu info@vernissaviu.org.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s