Notícies

“Noves sendes”. Renúncia a la presidència del col·lectiu (per Miquel Camarena)

Miquel Camarena. 20 d’abril de 2015.

Salutacions companys d’esma i esforços.
Junts hem solcat camins a penes transitats i trescat pels racons i amagatalls de la nostra estimada Vall de Vernissa. Junts hem sondat avencs i obert vies inexplorades, on abans niuava sols pols i silenci. Durant tant de temps, hem posat un fil de veu a aquell silenci ‘antic i molt llarg’ que ens jeia al damunt.
Hi queda però, si m’ho permeteu, la satisfacció de la tasca feta en comú durant tots estos anys d’esforços i il·lusions conjuntes i compartides, denunciant, defenent i difonent: el cicle dels castells, l’arc de la Daia, la revista ‘La Falzia’, les jornades ‘Josep Camarena’, la defensa front a l’urbanisme especulador, la reivindicació de Sant Jeroni, la ‘Guia de la Vall de Vernissa’, l’ecomuseu ‘Vernissa Viu’, el voluntariat ecològic, els acords de custòdia del territori, les excursions als paratges més bonics i emblemàtics de la nostrada vall, l’exposició ‘Enllà del foc’, l’arxiu de Cultura Material i Fotogràfic… i tantes coses més que hem anat portant avant junts al llarg d’estos anys de trajectòria. Una immensa tasca feta de laboriositat i treball, afegint pedres per bastir junts el mur robust on cimentar la personalitat vernissenca.
Ara, però, ha arribat l’hora de mampendre una nova senda. I encara que des de noves vessants, sempre trobareu en mi a l’amic i col·laborador disposat a arrimar el muscle. Malgrat que per circumstàncies d’organització interna mantenia el càrrec de president de la nostra associació de manera interina, em veig en l’obligació de comunicar la meua renúncia a continuar ostentant el càrrec per evitar originar cap perjudici a la pluralitat, diversitat i independència del col·lectiu. Tant de bo ens vegem i ens retrobem pel camí. Bon vent i barca nova, companys del Col·lectiu Vall de Vernissa!

Llocnou de Sant Jeroni, la Vall de Vernissa.

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s