Notícies

Estrenem web

Aquest que veieu és el nou web del Col·lectiu Vall de Vernissa. Actualment, està en període de proves, en espera de dotar-la de tot el contingut de l’anterior versió i de comprovar que el programa que hem elegit és el definitiu. 

Durant una bona temporada l’anterior pàgina web ha estat sense actualitzar perquè buscàvem un nou sistema que ens permetera gestionar-la amb major facilitat i que oferira als nostres socis la possibilitat de participar en la seua actualització. El nou web conté, a banda de les seccions dels pobles, un espai reservat per a les persones associades.

Hi ha seccions que han desaparegut però que apareixeran en el futur portal de l’ecomuseu Vernissa Viu, com són: patrimoni, bibliografia, arxiu de cultura material, etc. Esperem que torneu a fer vostra la web del Col·lectiu, tal com va passar amb l’anterior. Durant una temporada, podreu també tenir accés a l’anterior versió des d’ací. Finalment hem de destacar que, a pesar de tot, l’anterior web va arribar a les 52.000 visites i va esdevindre un punt de referència entre els buscadors d’Internet pel que fa a la nostra vall.

Gràcies per visitar-nos de nou. Esperem tornar-vos a veure.

Anuncis

2 pensaments sobre “Estrenem web”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s