Notícies

Doble volada de La Falzia

El Col·lectiu Vall de Vernissa obsequia les persones subscrites a La Falzia amb el catàleg Josep Camarena, història i paisatge.

Presentació de La Falzia, mentre s'explicava el seu contingut. De peu, d'esquerra a dreta, Jordi Puig i M. Àngels Faus.
Presentació de La Falzia, mentre s'explicava el seu contingut. De peu, d'esquerra a dreta, Jordi Puig i M. Àngels Faus.

El Col·lectiu Vall de Vernissa presentà el divendres 2 de febrer el núm. 8 de la revista La Falzia. L’acte tingué lloc a l’església de Llocnou de Sant Jeroni, a les 20:00 h.

En l’acte estigué present M. Àngels Faus , coordinadora de la revista. Després, es projectà el DVD Josep Camarena, elaborat pel Taller d’Audiovisuals de la Universitat de València i encarregat pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, dintre del cicle PERSONATGES.

El contingut de la revista:falzia81

La portada d’aquest número és per a la segona entrega de l’estudi sobre música de banda. Entre els articles més destacats hi ha una nova secció titulada “Poesia en construcció”, duta a terme per M. Josep Escrivà. En ella, la poeta saforenca intenta donar pas i veu a noves fornades d’escriptors que anirà descobrint-nos número rere número. En aquest cas, no es tracta de cap promesa sinó de tota una realitat: Isabel Garcia Canet és la guanyadora del darrer certamen Senyoriu d’Ausiàs March de Beniarjó.
titulada “Poesia en construcció”, duta a terme per

Les seccions de “Ciències ambientals” i “El balcó” ens presenten, respectivament, un passeig per la serra i els barrancs d’Almiserà i un altre per la Vallesa, “el penúltim bosc de l’Horta de València”.
Cal destacar, també, la presentació del darrer estudi de Vicent Mahiques, Entre senyors frares i bandolers, a càrrec de Jesús E. Alonso; i la segona part de l’aproximació a l’advocació a la Mare de Déu de la Salut de Ròtova, a càrrec de Mª Elvira Mocho.

Els membres de l’Ecomuseu Vernissa Viu també fan un recompte de les jornades que tingueren lloc el passat abril de 2006, entre València i la Safor.

Recomanacions de llibres, revistes, música… tanquen aquest darrer número que intentarà entrar, de nou, en totes les cases a través de dues vies: la venda en quioscs de tota la comarca i mà a mà, porta per porta, un mètode que s’ha demostrat més eficaç que qualsevol distribuïdora.

Sorpreses per a les persones més fidels:

El núm. 8 de La Falzia porta, a més, diverses sorpreses; entre elles, un obsequi per a socis i col·laboradors: el catàleg de l’exposició que el Col·lectiu va muntar a les passades Jornades Josep Camarena: Josep Camarena, història i paisatge.

catalegdebades

A més, per tal de commemorar el 3r aniversari de la revista, el Col·lectiu regalarà als socis i sòcies un exemplar del DVD documental que ha realitzat l’Ajuntament de Gandia sobre el mestre Josep Camarena.

On adquirir la revista:

La revista es pot adqurir a diverses llibreries i papereries (ací hi ha un llistat) de la comarca pel preu de 3 euros. Les persones que vulguen fer-se col·laboradores, rebran a casa 3 exemplars/any pel preu de 7,5 (+ despeses d’enviament); a més, rebran gratuïtament el catàleg sobre la trajectòria professional de Camarena.

També podeu demanar-la al correu info@valldevernissa.org o lafalzia@valldevernissa.org.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s