Notícies

El Gemas també presenta al·legacions contra el PGOU de Palma de Gandia

Consideren inacceptable que el nou pla es justifique simplement per una proposta de particulars.


El Grup d’Estudis Mediambientals de la Safor (Gemas) també ha presentat al·legacions contra el Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de Palma de Gandia. Aquesta associació ecologista s’ha centrat en el projecte de macrourbanització i camp de golf que es preveu a la zona de l’Hort de Santa Teresa.

Segons recull el diari Levante-EMV, des del Gemas creuen que la nova ordenació s’ha impulsat des de l’Ajuntament de Palma “a la carta”, i afirmen que “ha estat una empresa urbanitzadora la que des d’un primer moment ha comprat terrenys als particulars per després, amb la connivència del govern municipal, canviar l’ordenació urbanística i aconseguir una requalificació dels terrenys”. Les al·legacions del Gemas també expliquen que consideren inacceptable que “una de les majors afeccions que presenta aquesta proposta de PGOU es justifique simplement per una proposta de particulars”.

Aquesta setmana, des del Bloc, han explicat que han presentat onze al·legacions contra el nou PGOU de Palma de Gandia, han denunciar públicament el govern municipal del PSOE de vulnerar la Llei urbanística valenciana i el Reglament d’ordenació i gestió del territori. El Grup Ecologista Samaruc-Ecologistes en Acció també va sol·licitat la retirada d’un dels projectes d’urbanització la setmana passada a través d’una sèrie d’al·legacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s