Notícies

Les Jornades Josep Camarena, en marxa

El divendres 13 d’octubre de 2006 es van presentar al jardí de la Casa de la Cultura Marqués Gonzalez de Quirós (a Gandia) les II Jornades Josep Camarena.

presentaciojornades01

Les jornades estan organitzades pel Col·lectiu Vall de Vernissa i patrocinades pel departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia, la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana, el CEIC Alfons el Vell i la Universitat Internacional de Gandia.

Aquesta edició de les jornades està concebuda amb l’objectiu de fomentar el debat i la reflexió en torn a dos temes: l’obra de l’historiador Josep Camarena, dintre del context en què hi va exercir, i el territori de la Safor i les Comarques Centrals Valencianes, sota la perspectiva de la gestió cultural.

presentaciojornades02En l’acte van estar presents Frederic Aparisi i Jordi Puig (com a coordinadors de les Jornades i membres del Col·lectiu Vall de Vernissa); Facund Puig (membre del Departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia) i Santiago La Parra (membre del CEIC Alfons el Vell, organisme que també hi dóna suport). Van excusar la seua presència els representants de la Universitat Internacional de Gandia, també patrocinadora.

Tant S. La Parra com F. Puig van destacar la importància de la iniciativa per tal de recuperar la memòria històrica -del nostre mestre-, pel debat que s’hi generarà i per la joventut dels promotors.

Els actes se celebren des del 16 d’octubre fins el 28 d’octubre de 2006 i estan repartits per diversos municipis de la comarca de la Safor. L’E.P.S. de Gandia ofereix un crèdit de lliure elecció als seus alumnes per l’assistència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s