Notícies

Josep Camarena, història i paisatge

expocamarena02La història i el paisatge sota la perspectiva de Josep Camarena centren una exposició oberta al 2n pis de la Casa de la Cultura Marqués González de Quirós.

En ella es fa un passeig tant pels paisatges explicats per Camarena -les terres de marjal i de muntanya, la evolució dels conreus, etc.- com per aquells més amagats a l’ull del públic: aquells escenaris que Camarena bastí amb milers de fitxes, documents, mecanoscrits, treballs inèdits i publicats, que presenten la trajectòria d’aquest homenot en els diversos camps en què s’hi va endinsar.

El visitant s’hi insereix de ple en la conversa de Camarena amb Ignasi Mora, tot recordant aquell viatge a la Safor que l’escriptor gandià va portar al paper.

En aquesta mostra també s’hi reflecteix el paper que va tindre Camarena en expocamarena01la creació del Museu Arqueològic de Gandia, la ràdio de l’institut laboral de Gandia, etc.

L’objectiu de l’exposició és que la gent conega el treball real del nostre mestre i que torne a passejar els paisatges -en continu canvi- de la nostra comarca. L’exposició romandrà oberta des del 16 d’octubre fins el 5 de novembre.


Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s